diumenge, 22 de novembre de 2015

Primer tram de la Caminada: des de l'escola fins a Sant Cugat

El passat divendres dia 20 de novembre alguns membres de la Comissió Organitzadora vam realitzar el primer tram de la Caminada amb la intenció de comprovar l'estat dels camins i les senyalitzacions i comprovar si hi havia alguna dificultat en el traçat.

Poc després de les 13:30 hores ens posàvem en marxa direcció el Velòdrom d'Horta, on havíem de seguir el GR que ens portarà a Montserrat el proper mes de maig. Ben aviat vam trobar els indicadors del camí i també l'indicador del Camí de Sant Jaume, qui sap si una senyal per a futurs reptes.

A partir del Velòdrom comença una pujadeta de tres quilòmetres fins al Pic de Valldaura, segurament el tram més exigent d'aquesta etapa i segurament de tot el recorregut fins arribar a Monistrol, especialment entre els quilòmetres 5 i 6. Però un cop superat aquest punt i després de gaudir de les vistes d'una part de Barcelona, el camí se'ns torna molt favorable.

A partir d'aquí i després de passar per un divertit corriol i seguir per la pista, ens trobem amb una sorpresa inesperada. El camí que volem seguir ens fa passar per una drecera de difícil pas i que decidim que caldrà evitar el dia de la Caminada. Però per això hem fet avui el camí!!!
Arribem a l'Ermita de Sant Medir on recuperem forces a la Font del Miracle i seguim el nostre descens per la Serralada de Collserola fins a arribar al mític Pi d'en Xandri, senyal inequívoca que arribàvem a Sant Cugat, després de 12 quilòmetres de marxa.
El Pi d'en Xandri tot un símbol del respecte a la natura
La darrera part d'aquesta etapa va significar travessar Sant Cugat, cosa que ens va permetre contemplar el Monestir de Sant Cugat, lloc on per cert farem aturada per sopar el dia de la Caminada. Finalment i després tres hores i mitja i 15 quilòmetres de marxa, vam arribar a l'estació dels FGC de Volpelleres, final d'aquesta primera etapa.

Propera etapa: Volpelleres-Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada