dimarts, 7 de febrer de 2017

Comunicat del tancament de les inscripcions per la 2a Caminada

Benvolguts i benvolgudes,

Ahir dimarts dia 6 de febrer vam posar punt i final al període d'inscripcions de la 2a Caminada a Montserrat des de l'Escola Valldaura. Durant quasi dues setmanes us hem ofert la possibilitat de participar de la Caminada en els seus diferents recorreguts en els diversos horaris d'inscripció que vam posar a la vostra disposició i que vam haver d'allargar a divendres a la tarda on vam tenir un autèntic allau d'inscripcions.

Per aquest motiu i atenent l'alta demanda de participants, encara vam allargar les inscripcions a ahir dilluns, moment en el qual vam posar punt i final a aquest període d'inscripcions tal i com vam anunciar a les xarxes socials. Malgrat aquest anunci encara avui al matí hem acceptat inscripcions de gent que es va en posar en contacte amb nosaltres durant la tarda i vespre d'ahir.

Així doncs i lamentant-ho molt per aquells i aquelles que a hores d'ara no esteu inscrits a la Caminada, us comuniquem que ja no acceptarem cap més inscripció a partir d'avui. Per motius logístics i d'organització no podem seguir acceptant inscripcions de forma il·limitada en el temps i per això mateix hem pres aquesta decisió. Si en el decurs de les properes setmanes veiem que hi ha alguna possibilitat d'ampliar el número d'inscripcions us ho farem per les vies de comunicació habitual.

I finalment permeteu donar-vos les gràcies a la vora de 150 inscrits en la Caminada per la confiança que ens heu transmès. Només esperem estar a l'alçada i que tots aquells que hi participeu acabeu la Caminada amb la sensació d'haver-ho passat molt bé i de tenir ganes de participar en la propera.

Atentament,
Comissió Organitzadora 2a Caminada a Montserrat
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada